2010. július 13., kedd

Csoki, törölköző, seprű


Kerala-ból vonatoztunk hazafelé.Mivel éjszaka 3-kor érkeztünk vissza Bhubaneswarbarba felhívtam Christ-t, hogy tuti otthon lesznek-e, hogy kinyissák az ajtót. A válasz: "Igen, itthon leszünk, de ne lepődj meg mert az ajtónknál van egy őr, a lakatot meg lecseréltük. Ha itt vagytok, hívj fel és kinyitom az ajtót."
Már alig vártuk, hogy hazaérjünk és megtudjuk a folytatást...
Én június 10-én reggel indutam útnak 2 lakótárssal. Graziano repülője délben indult Delhibe, Diana pedig másnap ment Malajziába. Csak Zita és Chris, a szobatársaim maradtak otthon. 13-án Zita elesett és úgy beverte a lábát, hogy a végén a kórházban kötött ki, de szerencsére nem történt semmi komoly, csak kapott egy jó pár erős gyógyszert. Már este volt amikor visszaértek a lakásba. Zita beszedte a bogyeszokat majd ágynak is dőlt. Chris a szobánkban internetezett, chatelt, majd 2:30 körül kiment a mosdóba. Pár perc múlva, amikor kinyitotta az ajtót 4 fickót talált a szobában, egy Zita ágya fölött állt egy késsel, a másik kettő pedig neki rontott, szerencsére cselgáncsozott 8 évig, ezért meg tudta védeni magát /én nem tudom mit csinálta volna, valószínű kaptam volna 1-2 monoklit.../ és bezárkózott a fürdőszobába és elkezdett ordítozni, hogy felébressze Zitát. Amikor Zita felébredt meglátta a tolovajokat és gyorsan utánuk futott. Persze azok elmenekültek, de azért még kintről valaki parittyával jól gyomron dobta egy tégla darabbal. Na de ezekre a részletekre nem emlékszik...Szegény egy kicsit lesérült aznap.
A tolvajok az egyik ablakon keresztül jöttek be, leszerlték a rácsot...nem volt bonyolult dolog. Graziano és Diana szobáját feltörték és mindent összehánytak. Graziano bőröndjét kint, az ajtó előtt találták meg, minden ruhát kihánytak belőle, de a laptop érintetlenül a polcon maradt J. Miután mindenki hazaért a nyaralásból és Graziano kimosta az összes cuccát, összevetettük, hogy mi hiányzik: Zita csokija a hűtőből (a szülei épp aznap mentek vissza Ausztriába), a törölközőm és a seprűnk :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése