2010. április 10., szombat

Vonatjegyek

Tegnap este moziztunk! Na nem mentünk el a moziba, de kölcsön kértük az irodából a projektort és megnéztük otthon a Slumdog Millionaire-t. A jövő héten egy BBC sorozatot fogunk nézni Indiáról, jó programnak ígérkezik.
A héten 2 szülinapot is ünnepeltünk, szerdán volt Laura szülinapja most töltötte a 19et, ma meg Diana-é. Délután főző tanfolyam lesz az irodában, utána felköszöntjük Dianat. Az esti terv: Mojito készítés + süti zabálás és hátha Dia 30ik szülinapja alkalmából eljutunk a helyi Dizsibe is :)
A héten sikerült egy újabb mission impossible-t teljesíteni: megvettük a vonatjegyeket Darjeelingbe!! Először jó ötletnek tűnt a helyi vasúti irodában megvásárolni, de aztán feladtuk, soha többett, marad az internet.
Másfél órát vártunk, majd a rendszer annyira lassú volt, hogy bezárták előttünk az ablakot, de amiért mentünk azt ott úgyse lehetett elintézni. A lényeg az volt, hogy túrista jegyet vegyünk az egyik vonatra, de másfél óra után közölték, hogy ők nem tudnak ilyet adni, csak az állomáson a supervisor....:S, mérgesen hazajöttünk. A következő nekifutásra neten szerettem volna megvenni, de a web kártyámmal vmi probléma volt, ezért felhívtam a CIB-et. Persze nem tudták azonnal megoltani a problémát, válasz: hívjam vissza őket később! Naná, hogy nem tudtam visszahívni őket, mert nem volt elég pénz a telómon :S. Haramdik nekifutásra Diana Hitelkártyáját használva végre sikerült megvenni a jegyeket, de a turista osztályos dolgot még nem tudtuk elintézni, azt még nem tudom hogy működik, de remélem minél előbb meglesz az is, és akkor már csak arra kell várni, hogy a várakozó listáról előre lépjünk és tényleg legyen helyünk a vonaton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése