2010. március 6., szombat

Intercultural Evening - 03.02

Egész délelőtt az esti Intercultural Eveningre készültünk, ugyanis nekünk is kellett beszédet tartani. Felosztottuk hármunk között a mondanivalónkat aztán hajrá!! :)
Az este elég jól sikerült, mindenféle magas rangú emberkét meghívtak, nagy szívhezszóló beszédet tartottak a Holi ünnephez méltóan. Lehet tőlünk is vmi ilyesmit vártak volna, nem tudom, de pár szóban bemutattuk magunkat, kik vagyunk és honnan jövünk, aztán mi is az EVS aztán a végére magadt a Fenntartható turizmus. Az est második felében volt helyi tradicionális táncbemutató, nagyon szép volt, tesztek fel fényképet róluk. Persze a kimaradhatatlan dologként, nekünk is kellett prezentálni vmit, amire persze nem készültünk, ezért egy francia dalt próbáltunk improvizálni 'Champs-Elisee'...a neve, Zitanak meg neekem csak annyi volt a feladatunk, hogy dam-da-dam-ot énekeljünk :), jót szórakoztunk rajta :).
Egyébként nagyon érdekesen folyik egy ilyen est vagy esemény, az első fél-egy órában még mindenki figyel, aztán csörög ennek a telefonja, aztán a másiké és így szépen kivonulnak. Majd az esemény vége fele, hátul egy egész kis csoportulás volt akik beszélgettek, míg közben ment a műsör.
Kaptunk vacsit is, nagyon fincsi volt, és végre a rizsnek volt íze :D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése