2010. március 11., csütörtök

swimming pool

A Nők napja után sok minden nem történt. Kedden beszámolót készítettünk a Nő napi ünnepségről, ezzel el is telt a nap. Netünk még mindig nincs othon, viszont sikerült eljutni az uszodába! Voltam dokinál, aláírta a papírokat, hogy minden oké. Aztán ma reggel elmentem és megnézték, hogy tudok-e úszni :). 100 méter után mondta a fickó, hogy oké és a kezembe nyomta a papírt. Egy kicsit vizes lett, de nem nagyon érdekelt. A múlt héten a menedzser azt mondta, hogy ki kell választani egy A, B, C variációt, hogy mikor akarsz menni úszni, mert nagyon sokan lesznek és a létszámnak megfelelően, majd ők eldöntik, hogy mikor mehetek....:S, de más azt mondta, hogy ez nem számít, úgy hogy majd letesztelem és akkor kiderül.

Van itt másik 2 önkéntes lány is, az egyik madridi - Martha a másik columbiai – Joanna, tegnap velük mentem el a városba. Nem messze van egy Oxford könyvesbolt, ahol elég jó áron lehet könyveket vásárolni. Nagyon megtetszett egy, a Fesztiválokról és Eseményekről, ezt kezdtem el olvasgatni :). Aztán elmentünk egy kávézóba, Végre KÁVÉ (3 hét alatt 2x kávéztam :S, ) és nagyon fincsi Brownie :D (András!!! ha hazamegyek muszáj leteszteljem a tiedet, hogy van-e ilyen jó :D).
Jövő héten megyünk shoppingolni anyagot 'ruhához', mert egyszerűen MUSZÁJ. Folyamatosan bámulnak minket, ami elég zavaró. Pláne, ha bringával megyünk, nem elég, hogy fehérek vagyunk, de még rikító bringáink is vannak :D. Még gondolkozok, hogy milyen anyagot vegyek, mert ezekben meg lehet gyulladni ebben a melegben :) (valamelyik nap azt mondták, hogy 40 fok volt).
Tegnap készítettem krumpli főzeléket :D, babérlevél nélkül :S, az azért hiányzott belőle, de ehető volt. Szmruti, Jasminela meg az összes családtagja (ugyanis a fiú tesójuk a családdal nálunk vakációzott, vagy nem tom mit csináltak, 2 napig feleséggel, gyerekkel együtt) végig nézték, hogy én mit csinálok és mi hogyan :). Elég kellemetlen volt, mondam is nekik, hogy most csinálok először ilyet, úgy hogy ne várjanak nagy csodát :).
Holnap jön Mathieau, és kezdődik a tréning :), most azokat az anyagokat fogom elolvasni amiket Zita küldött.
Üdv. Mindenkinek.

2 megjegyzés:

  1. Helyes olvasgasd csak, aztán meg írj ha van kérdésed!
    meg küldenék vmi fűszert is, kicsi husvéti csomagocskát :s majd írd meg h mi legyen benne. 2-3 tasak, remélem a vámon nem akad fent, meg hogy nem évvégén ér oda.... :( -Zita

    VálaszTörlés
  2. jaja, küldjed csak :), kb. 1 hónap amíg ideérnek a dolgok, de az se baj :D. Most lesz egy kis fejtágító tréningünk!

    VálaszTörlés