2010. március 6., szombat

Problemak... 03.04

A mai nap eléggé próbára tette a türelmemet...:) Reggel 8kor kopogtak az ajtón, éreztem hogy nem kezdődik jól, kipattantam az ágyból, hogy mi a f.. van már megint. Az irodából egy kollégánk állt előttem egy cetlivel. Valószínű meglepődött engem látva, a nem talpig érő 'pizsamámban', de nem érdekelt, csak mondja el h mit akar. Egy üzenetet hozott Manutól, hogy 11.30ra menjünk az irodába mert meghívásunk van az Egyetem 'women rights' szakának egy kerekasztal beszélgetésére. Épp gondoltuk, hogy mégis mit tudnánk hozzátenni, de hát miért is ne mennénk el, legalább több mindent megtudunk Indiáról. Felvetettük a problémát, hogy ha mégis elmegyünk akkor nem lesz othon senki ha jönnek az Internetesek, de megnyugtattak, hogy ma se jönnek bekötni :S, pedig már 3 napja mondogatják, hogy holnap lesz internet, ja és wireless.
Az irodában Manuval megvitattunk egy elég komoly problémát, ugyanis adódott a másik házban egy kisebb társaság akikkel jóban lettünk. Egyik este elmentünk sétálni 11körül, persze éjjel, majd rá egy fél órára Manu hívott, hogy azonnal menjünk haza, aztán felhomályosítottak minket, hogy 11 után nem lehet kint mászkálni lányoknak mert prostinak néznek (gondoltam, hogy kit érdekel, de nekik ez fontos, mert hogy akkor majd mit gondolnak róluk, meg a főbérlő is ki fog akadni, blablabla). Szóval sétálni nem mehetünk, de azt mondták, hogy a tetőre bármikor kimehetünk. Ezért többször meglátogattuk a tetőt, ahol megismertük ezeket a fiúkat. Jó fejek, barátságosak voltak. Na még a költözés előtti estén, meghívtak minket egy szülinapi bulira. Nagyon aranyosak voltak, érdekes volt részt venni egy szülinapi bulin. A torta felvágása után kb. egymás szájába tömték a fincsi csokit, majd a torta nagy része az ünnepelt arcán kötött ki :D :D, én is ilyet akarok :D (és fincsi csoki torta volt). Ez épp a Holi napján 00:30kor volt, ezért a csoki mellé a pofira, egy csomó festék is került, zöld, kék....Szóval elmulattuk az időt. A következő nap, költözés után megint meglátogattuk őket, és a szabályok betartására törekedtünk, azaz 11re hazaérni. Persze 10.30kor jött az ottani házinéni, hogy haza kéne menjünk, mert az itteni házinéni be akarja zárni a kaput. Hát nagyon nem örültünk neki, sőt. Majd tegnap a lányok átmentek és a fiúk szomorúan újságolták, hogy délután, Manu meglátogatta őket, és kérte őket, hogy többett ne hívjanak át minket, mert hogy mégis mit akarnak ők tőlünk?? 'feleségül akarnak venni minket??'???? Amikor mesélték a csajok, csak lestem... Aztán ma Manu, persze ezt nem mondta, csak annyit, hogy az iteni házinéninek nem tetszik, hogy mi fiúknál vagyunk (ja a szomszédban és persze látja ha átmegyünk), inkább máshol találkozzunk velük. Megkérdeztem, hogy és meghívhatjuk őket vendégségbe hozzánk? Válasz: NEM. Ez így egy kicsit sok volt, mert maga a lehetőséget is kizárják, hogy barátaid legyenek, ja persze fiúk. De majd jön a többi önkéntes (4 lány és 1 fiú és a fiú vhol máshol fog lakni, mert hát ugye velünk nem lehet) szóval lesz 10 lány együtt, igaz a lakásban csak 8an ?? na hát elég lesz az is.
Na ez volt a fiús történet.
12-re elmentünk az Egyetemre, ahol nagyon aranyosak volta, azt mondták, hogy 1 órát beszélgetünk, aztán meg tartanak egy főzés bemutatót, ahol megmutatják, hogyan lehet kevés vízzel , kevés sóval és olaj nélkül főzni. A beszélgetés része elég jól sikerült, de inkább a nők politikában való szerepéről esett szó. A főzés része pedig elég viccesre sikerült. Valahogy egy Zepter bemutatón éreztem magam, mert edényeket mutattak be, aztán a sok zöldséget a rizssel együtt beöntötték egy nagy fazékba, hozáadtak legalább 2 liter vizet, meg egy csomó sót. Azt hittem, hogy épp az a lényeg, hogy mind a kettőből kevés kell, de hát mindegy. Paneer-t is készítettek olaj nélkül. Ez egy sajt, talán kecske tejből készül, de nem esküszöm meg rá. Hát persze nem lett kész 25 perc alatt, legalább 1 órát vártunk rá :). 4kor sikerült elszabadulnunk.
Nagy örömömre Bhubaneshwar-ban van uszoda, ezért az Egyetemhez jöttek értünk, és a SOFŐR elvitt minket a Stadionhoz. Az uszoda tök jól néz ki, gyorsan kértünk is formanyomtatványt. Manu azt mondta, hogy csak ki kell töltenünk a nyomtatványt és ingyen használhatjuk az uszodát, de nem így van, hanem azért elég szép kis összeget kell fizetni érte, 3 hónapos bérlet 50Euro körül van. Majd kaptunk egy telefonhívást, hogy vissza kell menjünk az irodába, mert 5re jönnek a TV-től interjút készíteni velünk...???? Még jó, hogy időbe szóltak. Szóval visszamentünk az irodába. Ott csöveztünk 1 órát, de a TV-től nem jött senki, ezért elindultunk meglátogatni azokat a hoteleket ahol van uszoda, hogy ők mégis mennyiért adják :). Az elsőig jutottunk, havi 1600 rúpiáért van 25m. Medence konditeremmel. Tényleg jól néz ki, csak azért kicsi, én jobba szeretem az 50m medencét, de a csajok azt mondták, hogy gondolkoznak még rajta. Kaptunk tőlük egy Árajánlatot masszázsokkal :), nagyon tetszik, majd kipróbálok egy-kettőt. De persze nem jutottunk tovább, mert érkezett a telefon, hogy vissza kell menjünk az irodába mert megérkeztek a TV-sek. Szépen elrendeztek minket, Manuval kellett csevegjünk egy keveset, hogy hogysmint lesznek a dolgok, aztán következtek az interjúk. Hát a mikrofon feldobta a talpát, kb. fél óráig próbáltak életet lehelni bele de nem sikerült. Szóval majd holnap készül el az interjú.
Mivel az uszodabérlethez kell orvosi vizsgálat (és elméletileg le is tesztelik, hogy tudsz-e úszni, az engedélyhez ez is szükséges :D ), gyorsan elrohantunk a házi orvosunkhoz, hogy írja alá a papírokat. Közölték, hogy 5 napig nem elérhető az orvos mert Delhiben van...:S, hnna gondoltam ezen a héten sem megyünk uszodába...de holnap megpróbálok intézni vmit.
Ja és valószínű, hogy nem kivitelezhető a wireless..:S:S:S szóval holnap vmi mobilNET-et kell keressek. Nagyon nehéz bármit is intézni, mert ha elmondod a problémádat és megkérdezed, hogy hol tudod ezt elintézni, azt válaszolják, hogy majd ők elintézik, aztán várszatsz rá 1 hetet.
Hát ez volt ma!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése